ژورنــــــال علمی کـــــــازمـــــواینتل ISSN 2817-7002 تمام حقوق مادی و معنوی متعلق به ژورنال علمی کازمواینتل است.

درباره ژورنال کازمو اینتل

ژورنال کازمواینتل (ISSN 2817-7002) درسال ۱۴۰۰ شمسی (۲۰۲۲ میلادی) بنیان نهاده شد. کازمواینتل، یک ژورنال چند رشته ای با دسترسی آزاد است که بر تحقیقات مربوط به «حوزه شعور طاهری» تمرکز دارد. به دليــل حجم قابل ملاحظه تحقيقات ارسالی توسط نویسندگان، انتشار مطالب در ژورنال كازمواينتل محدود به جدول زمانی معينی نبوده و بطور مستمر و پيوسته در جريان است. دسترسی به ژورنال کازمواینتل برای همه کاربران رایگان است. برای اطمینان از دریافت و به روز‌رسانی شماره‌های منتشر شده و اخبار مربوطه، امکان ثبت نام در سایت فراهم خواهد شد. این ژورنال بر انتشار نتایج پژوهش های علم ساینسفکت تمرکز دارد و توسط موسسه تحقیقاتی کازمواینتل منتشر می شود.

ژورنال کازمواینتل مقالات علمی مربوط به پژوهش های حوزه میدان‌های شعوری (ط) در زمینه های علوم مهندسی، پزشکی، علوم پایه، علوم اجتماعی و انسانی را منتشر می کند. با توجه به این که ساینسفکت بر روی تاثیرات میدان های شعوری (ط) تمرکز دارد که برای دنیای علم موضوع جدیدی می باشد و هنوز متخصص و کارشناسی در این زمینه وجود ندارد، بنابراین امکان داوری آکادمیک به معنای متعارف در دنیای علم مدرن، بر روی این مقالات وجود نخواهد داشت؛ هرچند که همگی مقالات منتشر شده از کازمواینتل، تحت یک فرآیند مشخص توسط دپارتمان علمی و توسط پژوهشگران و ویراستاران تحت بررسی دقیق و جامع قرار می گیرد. امید است این ژورنال بررسی عملکرد میدان های شعوری (ط) را به طور فزاینده ای افزایش داده و بتواند از طریق نتایج آزمایشگاهی و قابلیت تکرارپذیری آنها، این دانش نوین را به اثبات برساند تا در آینده ای نزدیک به عنوان علم نوین، پایگاه گسترده ای از محققان آموزش دیده و مجرب ایجاد کند و بتواند فرآیند داوری آکادمیک معمول در دنیای علم را نیز فراهم نماید.

موسسه تحقیقاتی کازمواینتل مرکز اصلی نظارت بر مطالعات میدان های شعوری (ط) است كه منحصرا بر اساس اصول علم ساینسفکت بنا شده است. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه، لطفا به وبسایت  www.cosmointel.com مراجعه بفرمایید.

محمد‌‌‌علی طاهری محقق، نوآور و متفکر علم شهودی است که از  بیش از ۴۰ سال پیش، به واسطه نظریه‌های متعدد خود نظیر وجود «شبکه شعور کیهانی» و «میدان‌های شعوری (ط)»، شناخته شده است. «شعور (ط)» علاوه بر ماده و انرژی به عنوان یکی از اجزای تشکیل‌ دهنده کیهان معرفی و تعریف می‌گردد و میدان‌های شعوری (ط) نیز به عنوان میدان‌های غیر مادی/غیر انرژیایی از آن مشتق می‌شوند. میدان‌های شعوری (ط)، میدان‌های کیفی منحصر به فردی هستند که ماهیت غیر مادی/غیر انرژیایی دارند، اما به شکل مستقیم بر ماده و انرژی شامل انسان‌، حیوان، گیاه، میکروارگانیسم‌، مولکول‌، سلول‌ و ذره تاثیر دارند. بر همین اساس و با در نظر گرفتن این کاربرد عملی شعور(ط)، دو طب مکمل فرادرمانی و سایمنتولوژی بنیانگذاری و معرفی شده است. محمدعلی طاهری در سال ۲۰۲۰ ، علم نوین «ساینسفکت» را معرفی نمود که در آن از علم رایج به عنوان ابزاری برای اثبات اثرات میدان‌های شعوری (ط) بر ماده و انرژی استفاده می‌شود. هر چند علم تنها  می‌تواند روی ماده و انرژی مطالعه نماید، اما ساینسفکت و علم رایج یک نقطه مشترک دارند و آن امکان انجام آزمایش‌های مختلف تکرارپذیر در آزمایشگاه می‌باشد که ماده و انرژی تحت تاثیر میدا‌ن‌های شعوری (ط) در آن مورد بررسی قرار می‌گیرند. آنچه علم ساینسفکت را از علم متمایز می‌نماید، بررسی و استفاده از میدان‌های شعوری (ط) است، چرا که آن‌ها صرفا از طریق تاثیرشان بر روی دنیای ماده و انرژی و زیستی قابل شناسایی هستند و از هیچ طریق دیگری نمی‌توان آن‌ها را ردیابی نمود.

ژورنال کازمواینتل که از سال ۲۰۲۲ توسط محمدعلی طاهری تاسیس  گردیده و مدیریت می‌شود، یک ژورنال کاملاً علمی است که پژوهش‌هایی معتبر در مورد میدان‌های شعوری (ط) منتشر می‌کند. هرگونه پژوهش علمی با رعایت ضوابط اخلاقی و استانداردهای انتشار منطبق بر معیارهای ژورنال کازمواینتل و تحقیقات مربوط به شعور (ط) واجد شرایط انتشار می‌باشند. کازمواینتل برای انجام پژوهش‌های علمی در مورد میدان‌های شعوری (ط)، دستورالعمل‌هایی را مقرر نموده و در رشته‌های مختلف از جمله زیست‌شناسی، زیست‌شناسی شعوری (ط)، فیزیک، مهندسی، علم مواد، پزشکی، علوم اعصاب، روان‌شناسی و غیره نتایج را در ژورنال اختصاصی خود منتشر می‌نماید.

از دیدگاه طاهری، شعور(ط) نه ماده است و نه انرژی، اما ماده و انرژی هر دو از شعور (ط) منتج می شوند. به این شکل که در صورت لزوم امکان تبدیل شدن به شعور (ط) و بالعکس را دارند . شعور(ط) از طریق میدان های شعوری (ط) عمل  می کند و می تواند در ذهن ماده ایجاد تغییر نماید . اخیراً وجود ذهن ماده توسط آزمایش‌های ساینسفکت به اثبات رسیده است. نتایج این آزمایش‌ها نشان می‌دهند که میدان‌های شعوری (ط)  قادر می‌باشند یک حافظه ماده جدید را برای ذهن ماده بازنویسی کنند. بسته به انواع مختلف میدان‌های شعوری (ط)، انواع متفاوتی از حافظه ماده و برنامه‌ریزی ‌های مختلفی شکل می‌گیرند. مطابق این آزمایشات، ماده بدون هیچگونه فرایند فیزیکی یا شیمیایی، اطلاعات را  در خود ثبت می‌کند. این برای نخستین بار است که در تاریخ شعور، چنین پدیده ای به شکل عملی در آزمایشات علمی نشان داده می شود.

شعور (ط) از زیر مجموعه های متضادی که شامل شعور و ضد شعور می باشند تشکیل شده که این موضوع برای نخستین بار است که در تاریخ معرفی می شود. در این رابطه همچنین شعور (ط) از دسته‌ها و توابعی مانند شعور ثابت و شعور متغیر تشکیل شده است. توجه به این نکته ضروری است که تئوری‌های پیوند شعوری، ارتباط عام ذرات، شارژ شعوری، ذهن اشتراکی و بارداری شعوری و بسیاری موارد دیگر که برای نخستین بار مطرح گردیده است در دهه های گذشته تحت آزمایش‌های مختلف آزمایشگاهی و میدانی قرار گرفته است؛ و در تجارب ذهن اشتراکی و بارداری شعوری، تئوری انتقال اطلاعات به کمک شعور (ط)  نیز برای نخستین بار ارائه شده است.

براساس آموزه های مکتب عرفان کیهانی حلقه و مفاهیم تئوری مطرح شده، شعور (ط) در دیدگاه طاهری کاملاً با تمام دیدگاه‌هایی که تا به امروز در مورد مفهوم شعور مطرح شده است، بطور کامل متفاوت است. از اینرو، به منظور تمایز بین شعور در دیدگاه طاهری و سایر دیدگاه های ارائه شده در طول تاریخ، این نظریه را شعور طاهری و در زبان انگلیسی، T-Consciousness می‌نامیم.

دربارۀ ژورنال

ژورنال کازمواینتل درسال ۱۴۰۰ شمسی (۲۰۲۲ میلادی) بنیان نهاده شد. کازمواینتل، یک ژورنال چند رشته ای با دسترسی آزاد است که بر تحقیقات مربوط به «حوزه شعور طاهری» تمرکز دارد. به دليــل حجم قابل ملاحظه تحقيقات ارسالی توسط نویسندگان، انتشار مطالب در ژورنال كازمواينتل محدود به جدول زمانی معينی نبوده و بطور مستمر و پيوسته در جريان است. دسترسی به ژورنال کازمواینتل برای همه کاربران رایگان است. برای اطمینان از دریافت و به روز‌رسانی شماره‌های منتشر شده و اخبار مربوطه، امکان ثبت نام در سایت فراهم خواهد شد. این ژورنال بر انتشار نتایج پژوهش های علم ساینسفکت تمرکز دارد و توسط موسسه تحقیقاتی کازمواینتل منتشر می شود.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram